torsdag 2. september 2010

Mer Smisk

Ja må vel blogge litt i dag og, når vi først er inni en god bloggstim. Og så er det så koselig at folk gidder å skrive inn så mange koselige meldinger til oss, det er kjempe stas syns jeg.
Litt Smiske-bilder er vel ikke noe en får nok av, hvertfall ikke jeg.
Har vært og hilst på valpene i dag også. Smisk og gjengen var faktisk riktig i støtet i dag, lekte med leker og riktig buste rundt på banen. Skikkelige tøffinger.

Se han leker helt på onkli ;-)Et knippe pyrrer.
Pytt, Pinjo, Diesel og Harriba.


Ecco og jeg fikk trent litt også. Rutesending med MANGE kjegler på banen. Fikk Sissel til å påvirke ruten, og da gikk det så det suste. Fikk og tatt en flott neseprøve og litt fvf. Fri ved foten vår er ikke helt bra, men vi får jo bare jobbe videre med saken.
Etterpå gikk Sissel, Therese og jeg oss en tur med hele gjengen, så nå er i hvert fall pelsene her i huset godt fornøyd.

6 kommentarer:

 1. Han er bedårende!
  Det skulle vi nesten ha feiret en dag!

  SvarSlett
 2. Er jo reine pittbullen du får deg jo, sett ut i fra leke bilde *ler* Hærlig Teresa! Blir skjønt med en pyrre i flokken! Gleder meg til å bli kjent med lille Smisk! Liker også veldig godt den lyse fargen de har :)

  SvarSlett
 3. Smisk'ern er en skikkelig fyrrig liten sak! Denne gangen tror jeg du får deg en skikkelig liten råtass, Teresa! :D
  Takk for en hyggelig dag med valpetitting,trening og tur! Bedre blir det vel ikke, eller?! :)))

  SvarSlett
 4. Smisk er en herlig fyr! Gleder meg til å følge både ham og Yas fremover :D Tusen takk for både valpetitt, hyggelig trening og tur! I dag er jeg rød og fin i toppen, og Rina sover søtt mens hun drømmer om pipeleker som kommer flygende ;)

  SvarSlett
 5. OJ VAD SPÄNNANDE!!! TVÅ FINA NYA HUNDVALPAR TILL ER !!! Ser fram emot att följa Alla era hundar!! Hejja hejja:-)))
  Än en gång grattis till fint 1a pris med ECCO:-))) Stor klem fr Sverige:-))

  SvarSlett