søndag 5. september 2010

Bli inspirert 2

Ja jeg har nå tenkt å blogge litt i dag og jeg. Ikke det helt store, men noe har en vel å komme med. Jeg prøver jo så godt jeg kan å pøse på med mer treningsinspirasjon til alle der ute.

I dag er det musematte som er dagens emne. At hunden kan løpe og tråkke på en musematte er utrolig nyttig i mange sammenhenger, som for eksempel fremadsending til rute/kjegle.
Men nå syns jeg ikke det er godt nok at de bare løper ut og tråkker på musematten, jeg vil jo at de skal syns det er toppen av lykke. De skal jo helst stå og sitre av forventning, og trygle og be om å få lov å løpe ut.
Noe som av og til skjer, er at hunden prøver å apportere musematten. Da er rett og slett belønningen vår for dårlig eller vi belønner for sent.

Så i min lille demo i dag prøver jeg å få opp en høy intensitet og iver etter å få løpe ut. Lykkes man med dette, blir rutesendingen senere a pice of cake. Så det så.Ha en strålende helg!

6 kommentarer:

 1. I dag har jeg og Rina lagt i fellesdekk mens lekene fløy rundt henne, så i morgen tenker jeg vi skal trene på musematte ;) Tusen takk for strålende inspirasjons- og instruksjonsvideo! Ha en fortsatt god helg :D

  SvarSlett
 2. Nesten så jeg har lyst å begynne med lp etter å ha sett videoene dine, men bare nesten altså...;)

  SvarSlett
 3. Skal si du er i støtet for tiden, Teresa! Her legges det ene hemmelighetsstemplede treningstipset ut etter det andre... syns du skulle vranglære litt isteden jeg! Legge ut noe som er gørr kjedelig og SI at det er kjempegøy feks! Vi vil jo ikke at alle disse bloggleserne dine skal bli gode, vil vi vel?? ;)

  SvarSlett
 4. likte den med fellesdekken der hvor du krøp og prøvde selv hvordan d er, hehe.. skal prøve ut alt dette ikveld :D

  SvarSlett
 5. Haha - herlig film. Ikke minst snutten etter halvannet minutt, der Pepsi går bort til musematta, snuser på den, og ser spørrende på kameraet. Priceless!!!

  Lydighet med engasjert fører er gøy å se på! :)

  SvarSlett