lørdag 21. mai 2011

Ny stevnehelg.

Vi har vært på stevne denne helgen og vi. I dag gikk turen til Nordkisa hvor Nannestad HK hadde LP og AG stevne.
Jeg hadde vel ikke helt dagen i dag kan man si. Det begynte med at jeg kom for sent til stevneplassen. Jeg regnet med jeg hadde god tid, siden det sto i pm’en at kl 3 gikk først. Men da jeg var nesten fremme fikk jeg telefon fra Isabella som lurte på hvor jeg var. De skulle starte med elite og alle sto klar i ringen for fellesøvelser. Ble litt stresset da ja. Kjørte som et svin mot stevneplassen, slengte bilen fra meg, så å si midt i veien, og tok Ecco med meg og løp…. og løp… og løp.. helt innerst forbi diverse ag og lp ringer lå “min” ring. Alle sto linet opp klar for fellessitt.

Vi fikk være med, og ikke nok med det vi fikk 10x10 på fellesøvelsene. Jeg kom meg ut av ringen, fikk luftet Ecco og hentet tingene mine i bilen. Satt meg ned og prøvde å roe meg litt da dommer Arild Eriksen plutselig står foran meg og spør: “Skal vi måtte vente på deg nå igjen!” Stresss….. jeg var ikke klar, men kastet meg inn i ringen igjen.

Ecco stakkar var så flink, verre med meg. Jeg hadde ikke hodet helt med meg rett og slett.

Karakterene ble. 10- 10- 8- 8- 9- 7,5- 8,5- 8,5- 5- 5. 250 p. Det holdt ikke helt til en 1.pr men vi vant nå klassen, og det er jo stas da. Nr 2 i eliteklassen ble Isabella også fra Gjøvik hundeklubb, moro.

Fikk nå summet meg litt etter hvert og det ble en riktig så trivelig dag. Nydelig vær og utrolig fine forhold. Det er jo gøy bare å gå på sånne fine baner, så da er det ikke så nøye om ikke alle øvelsene er helt perfekte.

Fine forhold :-)

Skip, som mangler kun en 1. pr for championatet.


Isabella og X-press i en nydelig fri ved fot.

Godgutten min tar livet helt med ro.

Jippi... han lille er begynt ¨å virke igjen

 Lek


Lille Smisk fikk også trent litt. Begynner så smått å få litt kontakt med han igjen, etter en lang periode hvor han har vært helt ute.5 kommentarer:

 1. Så gøy at det holdt til en første plass da!

  SvarSlett
 2. Sagt det før og sier det igjen: Du er i en god steam. Stabiliteten ser ut til å ha kommet. Kjekt med mang stevner rett utenfor stuedøren!

  SvarSlett
 3. Grattis! Ni är bara så duktiga! Fina bilder på brorsan Smisk med! :)

  Ja, ni får ta och komma och joina oss på båten någon gång!

  SvarSlett
 4. Grattis med nok en førsteplass!! Dokker e' god!
  Nå er potetene kommet i jorda her i Storheia, men seier fremdeles ikkje mange orda... :D

  SvarSlett