søndag 15. mai 2011

Hipp hurra!

Lille, rare, søte, sære Pepsi er 12 år i dag! Ha ha ”Ukrutt forgår ikke så lett” er det visst noe som heter ;-)


I dag har vi tilbrakt dagen på Biri hvor Schäferhundklubben hadde stevne.

Det ble en lang dag. Alle hadde fått oppmøte kl 09.00, så det ble ”noen” timers venting før det ble vår tur. Men solen tittet nå frem etter hvert, så det ble en riktig så trivelig dag. Vi fikk hilst på både kjente og ukjente.

Vel, Ecco og jeg kom oss fint igjennom programmet uten noen nuller. Litt småplukk er det jo og trekke for her og der, men øvelsene begynner å sitte fint. Vi vant klassen med 262 p. Kjenner jeg blir mer motivert til å småplukke på detaljer nå når han fungerer så fint i konkurransesammenheng.

Høydepunktet på dagen var absolutt premieutdelingen. De hadde en flott pall som 1. 2. og 3. plassene stilte seg på. Kan bare si at det var veldig stas å få stå øverst på den pallen. Ikke så ofte en opplever sånt.
Bilde er tatt av Oona Bruun

8 kommentarer:

 1. WOOOW! Så flotte du og Ecco var oppe på den pallen! Skal si dere har fått dreisen på denne lydigheten nå. Gratulerer så mye med seier og 1.premie!

  SvarSlett
 2. HIPP HIPP HURRAAAAA for lille rare Pepsi!!!

  SvarSlett
 3. Sååååååå stilig, Teresa!!! Du og Ecco kledde absolutt den plassen der altså!!!

  SvarSlett
 4. Du og Bittelille er NUMMER 1!!! Fra nå av må du bare gå konkurranser der de har sånne paller, også må du bare vinne:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med 1. plass! Og til lille Pepsi med sin store dag!:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med seier!!!!! Dere er kjempe flink! Og stilig pall! Slike burde vært obligatorisk på alle lp stevner :)))) Og grattis med 12 år gamle søte skjønne Pepsi!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye, dette var morro! :)

  Klem

  SvarSlett
 8. strålende - jeg er imponert. DET SER UT - BILDENE PÅ PALEN - SOM OM DU HAR VUNNET THE OLYMPICS!! kikkan

  SvarSlett