fredag 4. februar 2011

Jeg blogger...

Det er visst litt ut å blogge for tiden, er jo nesten ingen som gjør det lenger. Men jeg savner nå disse bloggene, til kjente og ukjente. Syns det er artig å følge med på hva andre hundefolk driver med.


Her hos oss er det flytting og hussalg som dominerer hverdagen. Huset ble solgt kl 12.10 dagen etter visning. Deilig at det gikk så fort, en bekymring mindre liksom.

Forrige helg var jeg på kurs med Maria Hagstrøm. Ble med litt sånn hurten og sturten, da de hadde en ledig plass. Hadde egentlig tenkt å gå med lille Smiskusen, men for å si det rett ut, har vi liksom ikke kommet noe vei enda. Han hopper opp og ned og syns selv han er kjempeflink. Ha ha, gode lille gutten.

Så da ble det Ecco og meg istedenfor. Det var han mer enn klar for, etter en vinter med umulige treningsforhold.

Jeg var veldig nysgjerrig på hvordan Maria Hagstrøm kurs var. Hun er jo, så vidt jeg har fått med meg, en populær kursholder. Og hun er jo kjempeflink, ingen tvil om det, men for meg blir det kanskje litt for “ambisiøst” og pirkete. Veldig nøye med å holde på kriteriene, noe jeg overhode ikke er flink til. Jeg durer frem og belønner det meste. Jeg har i grunnen bare ett kriterium, og det er at dette skal være gøy. Å da mener jeg GØY , både når vi trener og konkurrerer. Jeg har jo liksom funnet min måte å trene på, og kommer til å fortsette med det. Men vi fikk absolutt en del gode tips som er grei å ta med seg videre.

Ingen bilder i dag.

11 kommentarer:

 1. Næmmen en liten blogging! Veldig bra!
  Grattis med vellykket hus-salg. Da er du et skritt nærmere Toten ;)

  SvarSlett
 2. Grattis med super raskt hussalg og god pris :-)

  Elles synes eg du bør hode på dine treningsmetoder/mål- det blir fort sånn at alle skal gå kurs med den og den og trene på ein bestemt måte... viktig å holde fast på å ha det moro og trene sånn at ein trivast tenkjer eg :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med hussalg!

  Og jeg er helt enig med deg, hundetrening og konkurranse skal være GØY! Er det ikke derfor vi holder på da, for å ha det gøy sammen med hundene? :D

  SvarSlett
 4. Morro med blogging :)
  Vi blogger da enda, om ikke hver dag...men innimellom ;)

  Grattis med hussalg, kjekt når det går fort!

  SvarSlett
 5. Grattis med hussalg, kjekt at det gikk så fort! :)

  SvarSlett
 6. Grattis med hussalg!! Ja, det blir lite blogging fra min side, blir liksom det samme jeg skriver om og om igjen.. Og i vinter har det blitt kjempelite trening, med enten den -20 grader, eller speilholke.. EN dag fikk jeg gå spor. Og med så mye anna å gjøre, blir det ikke så mye tid heller. Men når alt er tilbake til normalen, så regner jeg med det blir mer av både trening og blogging:)

  SvarSlett
 7. Den siste blogger...
  Du har i hvert fall inskripsjonen på gravsteinen din klar! :-)
  Det er bra det, at ikke alle har hevet seg på facebookbølgen og latt bloggene seile sin egen sjø. :-)

  SvarSlett
 8. Haha, underbart! Tusen tack för mail och bild Teresa!! Underbart fin han blivit, stilige Ecco!! Vilket stort steg med egen gård!! Stort grattis till en ny start på nytt ställe, woow vad spännande!! Håller tummarna, det är underbart med en egen liten gård och sen...lite djur!!!
  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg blogger!!
  Flott at huset ble solgt så fort, så slipper du å tenke på det!

  SvarSlett
 10. Halloj,
  Jeg synes Hagström er helt lysende og kan selv ikke se noen motsetninger mellom glede og perfeksjon. Men jeg må gi deg cred for at du er klar på hvordan du vil ha det - synes veldig mange er konsekvent enig med den siste instruktør de kurset for;)

  SvarSlett
 11. Klart treningen skal være GØY :)) Jeg er forresten enig med deg, det er koselig å tusler rundt på nett å lese blogger :D Kommer til å fortsette med hjemmesiden og bloggen jeg.

  SvarSlett