torsdag 14. oktober 2010

Lille Smisk


I dag er det fire uker siden lille Smisk kom i hus. Både Ecco og jeg er sjarmert fullstendig i senk. Han er bare helt fantastisk. Sover som en stein om natten, helt til jeg vekker ham. Går stort sett på do ute. Trygg og sosial med både hunder og folk. En skikkelig kosegris. Leken og glad, og selvfølgelig et skikkelig matvrak.Kan ikke huske å ha kost meg så mye med en valp før. Men det skyldes vel delvis at han er så trygg og uredd, og det at jeg har lært at man aldri vet hva morgendagen bringer, eller hvor lenge man får beholde dem. Man må liksom bare nyte hver dag og glede seg over dem mens man kan.
Må skryte litt av Ecco og, han er nemlig en tålmodig og god storebror. Leker så fint med den lille, og finner seg tålmodig i diverse trakassering.

I dag har vi hatt valpetreff i Nordnesdalen med Yas, Jej, Lui og Smisk. Det ble stor stas og stormende jubel kan man vel si. Hadde ikke med kamera men regner med Sissel og Line fikk tatt noen fine bilder jeg kan stjele etter hvert.


I morgen er det 12 ukers vaksine for den lille.

4 kommentarer:

 1. Smisken, verdens søteste lille valp. Ja, for den søteste store valpen er jo Corinne ;)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, teresa! Ja, disse valpene her er virkelig toppen av lykke! Bilder fra treffet kan stjeles hos meg nå :)

  SvarSlett
 3. Jag håller med dej om att kosa sej med valp. Tidigare har jag bara tyckt att det är mas och jobbigt med valp, men Flink är fantastiskt lättsam och härlig på alla vis. Visst är han en pain in the ass, men pga att han är så trygg och fin, så är det bara helt underbart! <3

  Är avundsjuk på er som var på valpträff!

  SvarSlett
 4. Åh Smisk!! Godt å se at han enda er søt!!

  SvarSlett