fredag 8. oktober 2010

har trent.


Deilig trening i solen i dag. Ecco var riktig i støtet. Fikk gått en fin fri ved fot med Sissel som kommandant. Jeg begynner å bli riktig så fornøyd med fvf’en hans nå. Begynner nesten å tro at vi skal få skikk på den.


Neseprøve.

Smisk er jo bare en utrolig herlig liten kar. Tror nok vi skal få mye moro sammen. Han er veldig glad i godbit, eller mat generelt. Så nå jobber vi med leken. Han er rå på den når han bare kommer i gang. Men godbitene må bort når vi skal leke, ellers står han bare og hopper opp og ned for å få godbit, skikkelig Disel fakter :-DSissel har lagt ut bilder fra dagens trening her.

4 kommentarer:

 1. Smisk låter lite som Flink. Flink älskar att leka, men det är svårt med godbitar i närheten, så nu tränar vi på att kampa ända tills tack-kommandot. Släpper han innan så leker jag själv med leken och han får inte vara med. Och leker han med mej så får han tack och godis. :)

  Finns det inget godis i närheten så leker han som besatt.

  Storasyster Bambi är tvärtom. Hon är matgalen till tusen, men inget går upp emot en boll :D

  SvarSlett
 2. Fri ved foten deres er virkelig motbydelig bra for tiden! ;)
  Og Yas er akkurat lik sine brødre. Vanskelig med lek når det er snadder i sikte :)

  SvarSlett
 3. Det er jo pyrre dere har kjøpt....ha ha ha...matgalne småkrek! Men leke kan de likevel...ihverfall mamma Pinjo, Pytt og Bambi!! Fine lille Smisken. Satser på å få sett de små en dag i neste uke!

  SvarSlett