lørdag 13. august 2011

Med hodet under armen…


Ja sånn føltes det i dag.
Vi har vært og gått stevne på Moelv. Flotte forhold, nydelig vær og masse koselige folk, en fin dag mao.
MEN,,, jeg må bare innse at på hundetreningsfronten går det bare nedover med oss.

Til tross for fine treningsforhold, som stor treningsbane i hagen og en fin gjeng å trene med, har jeg ikke hatt det helt store treningsfokuset.
Er så mye annet som surrer rundt i hodet mitt for tiden, treningen har rett og slett ikke blitt prioritert.

I dag endte vi opp med to nuller. Z’en, for det jeg klarte det kunststykke å vinkle feil vei i vendingen (snakk om å være helt ute). Så nullet vi på ruten. Ecco var fint i ruten han, men jeg klarte å vente til han var gått ut i bakkant av ruten før jeg dekket han. Ikke lett å være hund med en så håpløs fører.

Må rett og slett gå litt i tenkeboksen om vi i det hele tatt skal fortsette med konkurranser. Det er jo ikke så veldig motiverende når det bare blir dårligere og dårligere. Å bli god i elite krever mye, både tid og fokus. Vet ikke helt om jeg har det akkurat nå.

11 kommentarer:

 1. Haha! Veldig bra!!
  Kanskje Ecco kan få litt andre utfordringer og så kan lille Smisk få litt fokus og tid :)))
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 2. 2 smultringer er vel ikke det værste, om treningsgrunnlaget er som du sier. Det er vel mange som får det innimellom.Kanskje du bare kan vente noen år på oss, slik at vi kan ta deg igjen. Av og til er det faktisk andre ting enn hund som blir viktigere. Lykke til videre. Fokuset kommer igjen det., og Ecco er jo på plass og klar.

  SvarSlett
 3. Først av alt, dere er så flinke. De to smultringene var jo slurvefeil, og dere har virkelig det som trengs for å være kanongode!
  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Har selv slitt veldig med motivasjonen og tid til å trene. Ta en pause, gjør det du føler for. Husk at vi går lydighet fordi det er gøy, det er ingen plikt ;)

  SvarSlett
 4. Jeg er sikker på at hodet kommer på plass igjen! Man kan ikke ha fokus på alle fronter hele tiden. Stå på, dere er kjempegode!!

  SvarSlett
 5. Dere er for gode til å gi dere!! Stå på videre, det er i motvind at dragen stiger... :-) Jeg har også vært litt lite motivert i sommer, men kjenner at jeg egentlig bare har hatt godt av litt pause... Men gi meg - aldri! :-)

  SvarSlett
 6. Nei - du må ikke gi deg!! DXu har hatt altfor mye annet i hodet så lenge, ikke rart at det går litt tilbake.Men du vet jo fra tidligere at du har potensiale,og at det vil komme tilbake. Tenker på hvor mye lydighetstreninga og konkuransene har betydd for deg - jeg gjetar: ikke gi opp nå.
  Molen

  SvarSlett
 7. Du må jo ikke ha hodet under armen daaa. Kanskje en midlertidig pause kan være tingen, så du får hodet på plass over skuldrene igjen.

  SvarSlett
 8. Om du holder hodet enda litt lenger ned kan du jo bare hviske Ecco i øret hva han skal gjøre, så trenger du ikke å følge med så mye selv...!? ;-)

  SvarSlett
 9. Det er lov å gire ned litt for deg også. Sikkert sundt med litt pause og så kjem motivasjonen igjen snart skal du sjå!

  SvarSlett
 10. Deppa inte !
  Ni har gjort stora steg inom lydnaden, men tänk på allt annat som också hänt nu, men Katthult, allt arbete som du lägger ner och timmar du arbetat med allt detta.
  En liten tävling gör inga större tårar, när det inte blir som en tänkt sig.
  Lite mer tid för dig och Ecco så kommer allt att falla på plats!!!! 2 nollor är absolut ingen katastrof!!
  Lovar att du inte gör om samma saker nästa gång:-))) Då hojtar du snabbare...eller hur:-))

  Stor klem fr oss

  SvarSlett