lørdag 21. august 2010

Sopp og trening.


Blir mye soppturer på Ecco og meg om dagen. Det må jo være et godt soppår i år, for vi har funnet ganske mye. Jeg blir liksom litt besatt på denne tiden av året.
Men vi har trent bitte litt også. Neseprøve, den går det rett adundas med. Enten smaker han på feil pinne først, eller så tar han riktig, men blir usikker og spytter. Han som har hatt et så fint søk før, her er noe gått galt et sted.

Avstand, det er en gøy øvelse syns jeg. Ikke at vi har lykkes så godt med den best andig, men den er gøy å trene på. Jobber nå med godbitskål bak for å prøve å få låste bakben. Får litt seigere bevegelser, men Ecco har jo hatt en tendens til å hoppe litt att og fram kan man si. Han har fremdeles høye forventninger i denne øvelsen. Er og så herlig når de ligger der og bare sitrer, ”Si det nå…. si det magiske ordet nåååå. Jo avstand er gøy.
Nå sitter jeg i grunnen bare her og venter på at noen skal invitere meg på en koselig skravle og vin kveld. Har hørt rykter om noen store vinreservoarer oppi Storheia et sted.


6 kommentarer:

 1. Åh så mye fin sopp ! Er også glad i gå på sopptur. Fant en hel haug m piggsopp i dag :-)

  SvarSlett
 2. Så fantastisk fin blogg du har fått. Mykje bedre enn dette blogtown du holdt på med før. også så fine farger. nei, dette må jeg si ble bra... Fornøyd? :)

  SvarSlett
 3. Ja Glenn, sånn skal det låte!
  Ja sopp er godt.

  SvarSlett
 4. Ja, bloggen ble virkelig knallfin!! :)
  Du er herved invitert ut på øya for skravel, øl og vin...! :)

  SvarSlett
 5. Nope. Vinen blir servert her i kveld, Sissel! Det er bare til å hive seg rundt ;)

  SvarSlett
 6. Filler'n! Hadde allerede ryki på en øl til krabbene og rekene...
  Kommer selvsagt susende neste gang! Kos dere glugg piker!

  SvarSlett