lørdag 31. mars 2012

Ikke bare bare…

å drive bondegård.
Dessverre gikk det galt med graviditeten til den ene alpakkaen denne gangen også. Samme som i fjor, kastet hun etter åtte måneder. Alpakkaene går drektige i elleve og en halv måned, så dette var jo alt for tidlig, noe er galt. Vel, vel, jeg kjørte nå rett til Norges Veterinærhøgskole med Cria og morkake, så får jeg håpe jeg får noen svar etter hvert.

Det nærmer seg lamming, bare et par uker igjen. Får virkelig håpe det går bra. Men først er det krøllefødsel, sannsynligvis til uken.

Ellers er jeg godt i gang med mohairfiberen fra geitene. Helt utrolig myk og deilig å jobbe med.Ull, ull og atter ull.

Deilige myke mohairkrøller.

Vi prøver lykken med syrefarging.

Krøllegarn


Sauegarn

Tomatplantene er begynt å spire.

4 kommentarer:

 1. Det var leit. Det er vel noe av livet på gård og livets gang. Du er driftig ser jeg! Må sanrt bestille ny leke og regntøy til små djevelen her! Håper å kunne treffes i løpet av sommeren.Stå på!
  Tony

  SvarSlett
 2. Trist at det skar seg med alpakkabebissen igjen, men nå kan du snart glede deg over små krøllebarn!!
  Utrolig lekkert garn og farge forresten!

  SvarSlett
 3. for en blåarge du har fått til! kjempelekkert. Spent på hva du skal lage. Kommer en tur opp i påsken - geitefødsel har jeg veldig lyst til å bivåne
  kikkan

  SvarSlett
 4. Så mye deilig ull og garn! Flott farge ble det også! Synd med kalven ( hvis det er det babyalåakka heter)! Håper veterinæren kan finne ut om noe er galt! Lykke til videre med flere fødsler i vente! :)

  SvarSlett