mandag 18. juli 2011

Det står til liv her på Katthult.Etter fire uker med besøk non stop, tilbrakte jeg mesteparten av gårsdagen sovende på sofaen. Har vært så koselig med gjester, men deilig med en skikkelig avslappingsdag. Nå er det bare Karoline, jeg og hundene her.


Sissel dro i går. Vi fikk noen fine treninger sammen til tross for Sissels gressallergi. Fine kveldsturer ble det og på hele bordebanden + de to pyrre brødrene.

Dessverre klarte jeg å drite kraftig på draget i helgen. Vi skulle på Våler stevnet på lørdag, Sissel hadde gledet seg som en unge. Muligens det eneste stevnet hun får gått i år pga dårlige forhold i Bergen og jobbehelger.

I god tro hadde jeg taste inn gps koordinatene til Våler banen i Solør. Påstålelig som faen da Sissel stilte seg skeptisk til kjøreretningen. Vel, etter en og en halv time kommer det kjekt fra min kjære Garmin: “Continue off road” med retning ut i bushen……. Da skjønte selv jeg at her var det noe som ikke stemte.

For å gjøre en lang historie kort. Det ble ikke noe konk på oss. Selv om eliten så vidt hadde begynt da vi endelig kom frem (etter tre - fire timer) fikk ringsereteren markert sin autoritære manndom, og nektet alle som ikke sto i giv akt ved oppmøtetid å delta.

Så sånn gikk det. Sissel var selvsagt både skuffet og lei seg. Jeg hadde uhorvelig dårlig samvittighet, og skulle gjort hva som helst for å kunne skru tiden tilbake.

Men kvelden endte da tross alt godt, med scampi og kampskjell på grillen. Diverse godsaker i glasset og kveldstur med hele gjengen.


Små og "store" dotter på besøk.

Camping på Katthult.

 Yas "virket" som bare det.

 Smisk og Yas fant fort tonen :-)


Nok blogging, nå skal mor og datter kose seg med pizza.
 
 

4 kommentarer:

 1. Så aktive dere er! Fortsatt god sommer. Tanja

  SvarSlett
 2. Jaja, da slapp vi i det minste å bli skuffet over eventuelt å ha gått en dårlig konkurranse! Og særdeles koselig ble det jo på kvelden lell! TUSEN TAKK for oss!
  Bedre campingplass og vertskap går det ikke an å finne! Utenom at jeg gjerne skulle vært i ditt gresseldorado en litt annen tid på året... Kos deg med rolige dager sammen med din datter! Klem på klem fra meg og guttene <3

  SvarSlett
 3. har sett på karolines blogg at dere har satt opp sauefjøs. Jeg er dødsimponert. Veldig artig å se karo i arbeidsmodus, med skikkelig verktøy og alvorlige oppgaver. og sikker har dere spis selvdyfrkede grønnsaker og poteter.
  Hører på værmeldingen av det er ille varsel for østlandet nå de neste dagene - håper ikke du får flom. Pass på dyrene dine, de ser skjønne ut.'Jeg skal til lofoten til vindstyrke 15, regn og 13 grader.
  Kommer gjerne en tur til kaltthult når jeg er tilbake. molen

  SvarSlett
 4. Leste om konkurransen på FB, heilt sprøtt!

  Elles moro å lese bloggen din!

  SvarSlett